Jeg har oprettet denne blog fordi jeg elsker yoga, drømmer om yoga, tænker i yoga, taler om yoga, og har gjort det mere eller mindre siden jeg startede med at dyrke yoga i 1998! Siden har jeg fundet ud af at yoga ikke blot er det fysiske velbefindende, men også har en effekt på ens mentale sundhed, og har derfor lyst til, og brug for, et sted at dele ud af denne viden og få forsøgt at definere nogle af alle de tanker som fylder mit hoved.

Jeg håber at bare en del af min entusiasme skinner igennem på disse sider, og måske inspirerer dig til at prøve yoga for allerførste gang, genopdage (og muligvis genoptage) yoga, eller hvis du allerede er aktiv yogaudøver får du måske nogle nye øvelser eller ny viden. Uanset niveauet kan min blog forhåbentligt give dig bare et lille indblik i min passion for yoga og psykologi, øget viden om den fascinerende verden, og måske inspireres du til at arbejde med den mentale del, eller får blot vendt dine egne holdninger.

Ordene på denne blog, og i øvrigt på min hjemmeside, er mine egne, og er således omfattet af almindelig ophavsret. Kildeangivelser vil optræde i det omfang jeg mener er relevant, men vil i forhold til en del indlæg være uvæsentligt, idet disse udspringer af egne erfaringer, erfaringer jeg har gjort mig som underviser, gennem de mange kurser og uddannelser jeg har deltaget i, samt alle de tekster jeg har læst gennem årene. I nogle tilfælde har jeg benyttet forskellige opslagsværker for at få detaljerne så korrekt som muligt, men stadig ikke vurderet det relevant at angive disse og i andre har jeg angivet link til videre læsning.

Visse indlæg, de mere videnskabelige af slagsen, har jeg opgivet kildemateriale, hvis der er tale om resultater understøttet af empiri, eller på anden måde konkret viden. I modsætning hertil er alle tekster om yoga, og den mere filosofiske tilgang til helbredet, da disse primært bygger på meget objektive vurderinger. Dette er ligeledes også tilfældet på Bluehours, hvor en stor del af tekstmaterialet må betragtes som personlige holdninger og teorier ud fra egne erfaringer, og generelt er mine betragtninger forsøgt understøttet af, eller sammenholdt med, andres teorier.

Hvis der er ønske om at gengive noget af materialet fra Bluehours, vil jeg meget gerne kontaktes forinden. Jeg vil sætte stor pris på at gengivelse foretages med respekt for den tid og personlighed jeg ligger i det, med korrekte citater og kildeangivelse. Jeg er desuden meget interesseret i et eventuelt samarbejde i forhold til fremtidig udfærdigelse af materiale.

Kontaktoplysninger:

telefon: 53565248

e-mail: maja@bluehours.dk

postadresse: Bluehours, Krengerupvænget 19, 5230 Odense M

Mvh Maja Maria Hove Thomsen